Det blir bra till slut

29 november 2011, 16:11
En kallelse har kommit och om ganska precis två veckor ska jag till hudkliniken. Hoppas jag kan komma ihåg att fota min acne när den bryter ut, ifall huden ser fin ut när jag väl ska till doktorn. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa, som i detta fallet är: komsi komsi finnarna! Nej, men det blir nog bra till slut. Kanske behöver jag inte mer Roaccutan, kanske behöver jag det. Han kanske har någon annan mirakelkur till mig. Eller så kanske det bara är...torrhetsutslag? Nej, nu gissar jag vildt. Visst är det vita pormaskar och finnar, precis som jag hade innan!
Ska till doktorn ganska precis två månader efter att jag tog mina sista Roaccutan, tiden går hemskt fort!

Lika bra

24 november 2011, 16:49
Jag har beställt tid till min doktor igen ändå, så nu väntar jag bara på kallelsen. Finnarna kommer och går. När de är borta är huden jättefin, men så plötslit blossar det upp och det är inte vackert alls. Roaccutan hjälpte mig, absolut, men inte tillräckligt på en kur. Jag har inte ens hälften av så mycket jag hade innan, men känner mig ändå inte helt nöjd. Någon finne då och då förstår jag att man får, men 5-8 på kinderna och hela pannan full känns inte helt bra. Så det är lika bra att träffa och prata med hudläkaren en gång till och se vad han säger!

Helt klart värt det

14 november 2011, 18:46
Finnarna förblev borta, så jag bestämde mig för att avboka, men istället ringde de från hudkliniken och sa att min doktor var sjuk så de var tvungna att avboka min tid, och jag sa att det gör inget för jag tänkte ändå göra det. Förklarade att acnen kommit tillbaka men försvunnit igen. Jag minns inte exakt vad hon sa men på sättet hon sa det och tonen så förstod jag det som att det är hyfsat vanligt.

Jag tappar lite hår och det är trassligt, men jag kan använda vanligt shampoo igen. Det kliar inte överallt och min mun och mina läppar är helt återställda. Jag får emellanåt lite småfinnar i pannan, men då scrubbar och tvättar jag och så blir det bättre igen. Borde väl göra det varje dag men det är så tråkigt så det blir aldrig så.

Min Roaccutankur var helt klart värt det!!