14 veckor med Roaccutan

28 juni 2011, 18:29
Egentligen inget nytt på Roaccutanfronten. Från och till är jag jätte torr och tappar hår, och ibland är allt normalt. Jag har fortfarande inte haft en enda finne på flera veckor nu!

13 veckor med Roaccutan

21 juni 2011, 19:23
13 veckor med Roaccutan och hittills det har verkligen varit värt det! Jag har inte haft en enda liten finne på flera veckor, har bara några röda märken kvar i nacken som håller på att läka.

De enda biverkningarna jag fått är torrhet i ansiktet, i hårbotten och på läpparna, och håravfall. Har varit livrädd att mitt hår ska bli tunt och så igen, men konstigt nog har det inte blivit det. Lite tunnare, absolut, men jag hade förväntat mig mycket tunnare med tanke på hur mycket hår jag faktiskt tappar. Använder shampoot mot torr hårbotten, från apoteket, och det funkar jättebra, det kliar inte alls längre, ett tag höll jag på att bli tokig av kliandet och fick stora hudflagor under naglarna. Hårbotten är så torr att håret inte ens blir fett efter tre dagar, längre än så har jag inte provat att inte tvätta det, för eftersom det är lockigt lägger det sig överallt.

12 veckor med Roaccutan

14 juni 2011, 10:48
Extremt torr i antiktet och på läpparna än. Tappar en hel del hår fortfarande också, men inte så det syns i alla fall.
Har fått näsblod ett par gånger, varje gång på morgonen, tror det är för att alla slemhinnor är så torra.
Har fortfarande inte en enda finne!

11 veckor med Roaccutan

7 juni 2011, 18:29
I skrivande stund har jag inte en enda finne!

Är torr i antiktet och speciellt på läpparna. Tappar mer hår än normalt, men inte lika mycket längre i alla fall, och håret är torrare än vanligt. Är försiktig ute i solen, eftersom jag bara går på lågdos så sa doktorn att jag kan vistas i solen, men ska vara lite försiktigare än vanligt. Finnarna har läkt ut bra och min hud är jättefin. Men när jag får en finne så tar det väldigt, väldigt, väldigt lång tid innan det läkt helt. Men det har säkert någon förklaring.