Svar till Nova

Va underbart!! Jag håller själv på med min roa behandling just nu och har ca två veckor kvar. Rädslan för att acnen ska komma tillbaka är stor och det jobbigt att sluta men känner att man måste ju göra det. Huden nu känns inte så torr, utan den är varken fettig eller torr, den är normal och är rädd att därför kan de fettiga lättare komma tillbaka. Vad tror du? Hur var din hud när du sluta? Kram Nova

Hej!
Skönt att din kur snart är över! Förstår att du är rädd att det ska komma tillbaka, men försök att inte tänka på det, ta det som det kommer. Vissa kan till och med behöva en kur till.
I slutet var min hud nog ungefär som din, inte alltför torr eller fet. När man slutar med Roaccutan så tar det ett tag tills huden blir normal igen. Tror det är två månader som medicinen finns kvar i kroppen när man har slutat. Min hud blev jättekonstig direkt efter avslutad kur, fick massa knottror och småfinnar, men det försvann till slut. Ha tålamod och experimentera inte för mycket med huden. Jag har slängt alla mina hudvårdsprodukter och gått över till naturliga grejer. Jag tvättar ansiktet med honung, och behöver det smörjas in smörjer jag med aloe vera gel från butiken Life!
ta det extra försiktigt i solen i sommar!

Liten uppdatering

Här kommer en liten uppdatering på aknefronten: Inte en enda finne sen sist! Min hud är slät och hur fin som helst! Jag är SÅ glad att jag fick Roaccutan och jag ångrar inte en sekund av det!