27 veckor med Roaccutan

27 september 2011, 12:07
Bara en och en halv vecka kvar av mina Roaccutankur och jag är SÅ glad! Inte en enda finne har jag, men en massa sår från torrheten. Det är bara att hålla tummarna att acnen inte kommer tillbaka, orkar inte fler kurer!

26 veckor med Roaccutan

20 september 2011, 20:17
Har börjar räkna ner på riktigt nu, bara två och en halv vecka kvar!!! Är sjukt torr överallt, det har ju börjat bli torrt ute nu också så det gör ju inte saken bättre precis. Äsch, snart är det över!

25 veckor med Roaccutan

13 september 2011, 15:03
Jag börjar bli så fruktansvärt trött på Roaccutan och jag är överlycklig att jag bara har 25 dagar kvar!!! Är så torr och tappar massa hår igen, ser dåligt i mörker och är bara allmänt less på den. Har fått några småfinnar i pannan, fast det är väl inte direkt finnar, utan mer...vad kallas det? Plitor kanske? Fast jag har också en massa små sår i pannan, eftersom jag är så torr. Smörjer mig med en fet kräm på kvällarna nu, både i hela ansiktet och i mungiporna och runt munnen, ser väl inte riktigt klok ut, men snart är det över, tjoho!

24 veckor med Roaccutan

6 september 2011, 07:25
Min hårbotten har blivit torrare igen och jag håller på att bli alldeles galen!! Det kliar något fruktansvärt och efter att ha rivit en stund har jag stora skinnbitar under naglarna... Tappar jätte mycket hår igen också, så jag antar att det hänger ihop. Fortsätter med mitt shampoo för torr hårbotten och hoppas på det bästa.
Har några små finnar, men de är så små så det stör mig inte speciellt!