18 veckor med Roaccutan

27 juli 2011, 13:47
Tyvärr tog jag aldrig några bilder precis innan jag började med Roaccutan. Jag har bilder från när jag hade som mest acne, innan jag fick någon medicin alls, åt Oxytetral ett år. Oxytetral är ett antibiotikapreparat som ska ta bort inflammationen i huden, men det funkade inte riktigt.

Fortfarande finnfri, fick några små i pannan men de försvann fort igen. Det enda jag känner av från Roaccutan är att jag är väldigt torr om läpparna hela tiden, men det är det enda. Torrheten i ansiktet har nästan försvunnit. Hårbotten är också torr men jag fortsätter använder apotekets shampoo och den hjälper helt klart.

17 veckor med Roaccutan

19 juli 2011, 22:37
En enda liten finne har jag haft på flera veckor, och den försvann lika snabbt som den ploppade upp. Min hud är superfin nu! I mitten av augusti ska jag tillbaka till hudkliniken, och då får jag veta hur länge jag ska äta Roaccutan!

16 veckor med Roaccutan

12 juli 2011, 23:39
Jag har fått min första finne på flera veckor, en pyttepytteliten i pannan, som knappt syns. Den har dessutom nästan försvunnit redan. Att den kom dagen efter en ångestattack är knappast slumpen, jag fick alltid finnar i samband med ångest. Och eftersom jag hade ångest i princip vaje vaken minut av varje dag så är det inte så konstigt att jag hade så mycket. Allt hänger ihop. Mår man inte bra inuti så visar kroppen det på håret, huden, i magen och så vidare.

Har samma biverkningar som innan. Väldigt torrt hår och kliande hårbotten. Ansiktet är inte så torrt längre men läpparna och huden runt om är jätte torr, ska försöka bli bättre på att smörja in mig.

15 veckor med Roaccutan

5 juli 2011, 12:30
Roaccutan har helt klart varit värt det så här långt! Inte en enda finne på flera veckor. Visst är jag torr, men det kan jag stå ut med. Om en månad, eller något, ska jag tillbaka till doktorn och bestämma hur länge jag ska äta Roaccutan.